Kipeilen vielä hieman edelleen, mutta nyt tauti on jo siihen malliin parantunut että jaksan jopa tehdä asioita. 

Kuten esimerkiksi todella jänniä meikkikokeiluja. Eh- siis lähinnä testasin kuinka hyvin naamani soveltuisin Hunter x Hunterin Phinks cosplayihin. 

193009-normal.jpg

Koska en kehdannut ajaa vielä kulmakarvojani pois (tarvitsen niitä vielä..!) niin lopputulos ei ole ehkä mikään paras mahdollinen. Mutta mielestäni itse maskeeraus oli helppo ja ihan ookoon näköinen, mitä nyt kulmakarvani häiritsevät kunnollisten ilmeiden tekemistä, haha! Lähinnä sen takia, että minulla on raskaat silmäkulmat jotka sopivat hahmoon, mutta kulmakarvat luo erilaisen illuusion

fdskjksd-normal.jpg

Webbikamera laatu on taas jotain niin kaunista, mutta tavan kameralla jälki oli vielä kammottavamman näköistä. :'D

fdjkdk-normal.jpg

no sitten photoshoppasin itseltäni ne mokomat kulmakarvat pois ja.... tämä pelottaa minua jossain määrin enkä osaa sanoa johtuuko se kammottavista möllysilmistäni vai mistä. Mutta ainakin ilman noita kasvojen kauneimpia karvoja voisin ehkä omasta mielestäni soveltua cossaamaan Phinksiä. Luultavasti tätä "tuulipuku" versiota, sillä ei tee mieli käydä tekemään faarao-asuun sitä hattua. (Phinks pls se asu on kamala miksi käytät sitä ylipäätään)

Also:

varpaanmurskaus-normal.jpg

Lyhyesti sanottuna potkaisin suoraan ja täysillä käsipainoon joka lymyili ja vaani jalkaparkaani lattialla. Neljän kilon paino. Jumankekka. Kyllä potutti ja kyllä sattuu edelleen.

varpuli-normal.jpg

Tältä näyttää viaton uhri. : D Pitäis ehkä joskus leikata varpaankynnet..

damnyou-normal.jpg

I'll get my revenge..!

No tuo paino on täysin syytön tapahtuneeseen, se vaan sattui olemaan lähempänä. :'D