meh-normal.jpg

Lyhyesti ja suoraan sanottuna sain rukkaset ja se ottaa päähän koska olen niin takertuvainen.

rukkaset%20copy-normal.jpg

No jaa, oli kuitenkin kivaa nähdä Mirua ja katsottiin Uchuu Kyoudaita ja Ixion Saga DT:tä~

Koko viikonloppuna tuli syötyä tajuttomasti kaikkea herkkua, perjantaina käytiin syömässä sushia ja söin ensimmäistä kertaa elämässäni spiceice jäätelöä. :O Lauantaina käytiin isommalla porukalla markkinoilla ja söin siellä kevätkääryleen, myöhemmin käytiin kiinalaisessa täyttämässä vatsaa ja jälkkäriksi Arnold'sin donitsia. Sunnuntaina käytiinkin sitten kahdestaan Mirun kanssa Raxissa - olen edelleen täynnä kaikesta siitä ruuan hamstraamisesta. (en tiedä miksi mutta näin tarpeelliseksi kertoa että olen syönyt hyvin) 

Meidän piti käydä lauantaina ostamassa yhdessä kankaita Hinahoho perhe ryhmäcossia varten, mutta markkinat söivät kaiken ajan joten kangaskaupat kerkesivät mennä kiinni. Harmitti ihan älyttömästi etten saanut kankaita, kun sitä varten oikeastaan kävin koko Kuopiossa. Varsinkin kun ei ole rahaa paljoa tuhlattavaksi niin ärsyttää suunnattomasti että miulla meni satanen niinsanotusti hukkaan matkoihin. Olisin voinut sillä satasella vaikkapa ostaa itselleni ruokaa taikka joululahjoja. 

photo tumblr_mp2505unjB1rshzuyo9_r1_250_zps647d8024.gif

No, kotiin tultuani äiti laittoi viestin, että iskä oli joutunut sairaalaan. Säikähdin suunnattomasti sillä iskä on miulle ehkä tärkein ihminen, enkä kestä jos jotakin ikävää tapahtuu. Puhuin kuitenkin illalla iskän kanssa puhelimessa eikä sillä pitäisi olla mitään hätää, mutta itkuhan siitä silti tuli. Tämä yhdistettynä surkeaan ihmissuhde-elämääni sai aikaan melkoisen itkupotkuraivarin, mutta nyt helpottaa jo hieman ja mietin jo cossien tekemistä. Mutta tänään ei pysty eikä jaksa, niinkuin Kotiteollisuuden eräässä kappaleessakin sanotaan. Ehkä sitten huomenna uudestaan. 

photo melemele2_zps1b53b398.jpg