Vihdoin jotain päivitystä!
Syynä pieneen hiljailuun on tälläkertaa perus laiskuuden lisäksi se, että koneeni oli jonkin aikaa sökönä, mutta nyt se jälleen toimii! En päässyt kirjautumaan omalle tililleni ja vikasietotila ei alkuun auennut, mutta pienen googlailun jälkeen osasin hoitaa homman.

tumblr_mf3ttrV5Lq1r3c9yto1_1280-normal.j

Mutta mitäpä tässä viimeaikoina on tapahtunut?
Tammikuussa kävin Helsingissä, josta pujahdettiin Hantin ja Mirun kanssa Espooseen, Yukiconiin! Yukicon järjestettiin ensimmäistä kertaa ja täytyy sanoa, että tapahtuma oli aivan mahtava. Minulla oli todella mukavaa hengailla conissa pitkästä aikaa ja Hant sekä Miru on aina yhtä loistavaa seuraa~ Pidempää raporttia en ala tässä kirjottamaan, mutta tässä hieman kuvia Lysandre cossista:

dfkjdl-normal.jpgfkdjogi-normal.jpgfkdgjdl-normal.jpg

Yukiconin jälkeen alkoi kova raataminen seuraavien proppien kanssa. Meillä oli hyvin aikaa iskän kanssa työstää näitä 3D Manuever Geareja, mutta kuten aina, asia jäi hieman viimetippaan. :'D

3d_maneuver_gear_set_by_zeckos-d6qiqx7-n

Proppien tuli siis jotakuinkin näyttää tältä

Saatiin propit silti jokseenkin valmiiksi ja otin ne mukaan Desucon Frostbiteen, mutta liimaukset pettivät kriittisellä hetkellä, joten en sitten laittanut niitä ylleni itse tapahtumaan. Otettiin silti kuvia terien kanssa. (tai miekkojen, kuten niitä kutsuttiin iskän kanssa) Kuvia alempana.
Tapahtuma oli tälläkertaa kolmepäiväinen ja alkoi siis jo perjantaina. Meillä oli Marian kanssa perjantaina uuden TMNT -sarjan innoittamat Donatello & Michelangelo gijinka asut päällä. Mietittiin aiemmin, että olisi tosi siistiä jos joku tunnistaisi hahmot ja yllätykseksemme heti kun astuttiin sisään tapahtumapaikalle, meidän luokse pälähti heti eräs mukava ihminen halaamaan ja juttelemaan! Myöhemmin saatiin lisää huomiota osaksemme ja meiltä pyydettiin paljon kuvia.

DSC_1054-normal.jpg

Suureksi yllätykseksi nähtiin perjantaina myös samasta sarjasta Casey cossaaja ja melkein revettiin onnesta. :'D Koska meillä ja hänellä oli suunnitelmissa cossata hahmoja vielä sunnuntaina, luvattiin toisillemme että otetaan tuolloin yhteiskuvia. Tässäpä niistä pari:

dlrkje4-normal.jpgdfkjgdl-normal.jpg

Lauantaina tosissaan cossasin Shingeki no Kyojin sarjan Reineriä. Asu tuli tehtyä vähän hätiköiden ja strapit kuolivat jatkuvasti, mikä harmittaa osittain, sillä miulla oli hyvin aikaa tehdä ne, mutta laiskuus iski ja viimetipan sähellykset nyt tiedetään. :') Asu oli siis hyvin paljon kiinni kuumaliimalla ja hakaneuloilla. Mutta eikös se ole ihan perus cosplayta?

dfgjkd-normal.jpgfdljer-normal.jpggire-normal.jpgtgropit-normal.jpg

Nyt sitten lepäilen kotona ja yritän hengittää ennen seuraavan asun aloittamista. Tosin sekin täytyisi alottaa pian, sillä siinäkin on osia jotka varmasti tuottaa päänvaivaa. Mimiconissa aion siis cossata Hoozuki no Reitetsu sarjan Okoa

0aT8Oq9-normal.jpg

Käärmeet huolettaa eniten, mutta jospa se siitä! :) Mimiconissa olisi myös tarkoitus laittaa viimekesän Isnan cossi uudestaan päälle, sillä otetaan puuttuvat kuvat Ginger-I:n kanssa, joka cossasi kesällä Dunyaa. Hahmot siis liittyvät toisiinsa ja meidän piti ottaa kuvia viime animeconissa, mutta sää teki tepposet, joten ei saatu yhteiskuvia. Otetaan sitten Mikkelissä virhe takaisin!


Tälläkertaa en nyt keksi muuta hölöteltävää, mutta olihan tuossakin jo iso tekstiseinä haha. Koetan päivitellä useammin tästä lähtien, mutta katsoo nyt. See ya!