Käytiin Miru-Chanin kanssa Mikkelin Mimiconissa viimeviikonloppuna ja meillä oli kyllä tosi mukavaa! :) 

Ajeltiin Imatralta Mikkeliin lauantai aamuna ja saavuttiin juuri parahiksi Mikaelille katsomaan avajaisia. No avajaiset antoivat odottaa itseään aika kauan ja lopulta sekin oli kymmenessä minuutissa improvisoitu. :'D Itselle jäi hämärän peittoon miksi, mutta oli se silti ihan hauska; avajaisissa esiteltiin Mimiconin maskotit ja ne olivatkin tosi sööttejä~

piis-normal.jpg

Avajaistunnelmaa

Lauantai päivä meni lähinnä hengaillessa, kierreltiin myyntipöytiä, pelattiin Yu-Gi-Oh!ia, kierreltiin taidekujaa ja käytiin meidokahvilassa ottamassa pientä välipalaa. :) Käytiin katsomassa myös cosplay kisa, jonka hahmokirjo oli omasta mielestäni todella kiva! Oli paljon hahmoja eri sarjoista, peleistä sekä länsimaalaisia hahmoja! Yksi suosikeistani oli kunniamaininnan saanut Skyrimin Dragonborn cossaaja, pikkupoika cossasi kuulemma ensimmäistä kertaa ja sydämeni suli Dragonbornin huudolle jonka tämä pikku veijari huusi lavalla. Mukana oli myös Monster High sarjan Laguna Blue! Monster High sarjasta oli myös isompikin ryhmä Mimiconissa, harmi etten saanut heistä ollenkaan kuvia!

Kuvista puheenollen, tässäpä pari kuvaa Koenma cossistani

seiso-normal.jpgt%C3%B6r%C3%B6t%C3%B6r%C3%B6-normal.jpg

Cosplay suunnitelmani siis muuttuivat lennossa koska Okon kimono oli minulle lopulta liian haasteellinen ja aika loppui kesken. Joten Koenma to the rescue! Olin ajatellut hahmon cossaamista jo hyvin pitkään ja nyt sitten viimein toteutin sen! Koenmana oli hauskaa ja cossi oli tosi mukava. Ainut vaan että housut tippuivat melkein jatkuvasti koska tein niistä vahingossa liian löysät. ':) 

Sunnuntaina hengailin vain random ernu vaatteissa koska en jaksanut laittaa cossia päälle. Otettiin Mirun kanssa kuvia Mirun Android 18 cossista aamusella jonka jälkeen meillä oli paljon hengailuaikaa ennen siipipajan alkamista. Siipipajalla valmistettiin itsellemme valjaat joihin siivet saa kätevästi kiinni! Paja oli mielestäni todella kiva ja vetäjät älyttömän mukavia~ Pari tuntiahan siinä vierähti mutta minulla oli ainakin tosi mukavaa. 

el%C3%A4imi%C3%A4-normal.jpg

... ja mitä nämä erikoislinnut olivat? Emme kai saa koskaan tietää.

photo orava_zpsa66371b4.png