Ehkä olisi aika kirjoittaa Desuraporttia! (ja kirjoitan tätä jo toistamiseen koska onnistuin poistamaan jo valmiiksi kirjoitetun tekstin)

desu-normal.jpg

Kurjan näköinen Desuranneke, oikeasti miten ihmeessä se on noin aneeminen :'D

Perjantai oli kyllä niin hektinen päivä. Lähdettiin ajelemaan Lahteen viiden aikoihin ja oltiin perillä kaikenlaisten kommelluksien jälkeen vasta kahdeksan paikkeilla. Miulta meni oikeestaan koko perjantai ilta ohi kun olin jotenkin vain niin väsynyt ja muutenkin ihan muissa maailmoissa. Kierreltiin kuitenkin paikkoja ja haluttiin Azugin kanssa pelata pelihuoneessa JoJo's Bizarre Adventure All Star Battle -peliä. Mutta vaikka kuinka seisoimme jonossa ja puhuimme millä hahmoilla halutaan pelata, peliä hallinnoivat pelaajapojat eivät antaneet tietä joten aikamme seisottuamme kyllästyttiin ja pettyneinä lähdettiin pois, muutenkin ilma tuolla testosteronin täyttämässä huoneessa oli uhkea. Muuta en osaa perjantaista kertoakaan. : D (IMO aika turhaa pitää perjantaita con päivänä kun töistä tulleena sitä on aika väsähtänyt eikä jaksa heti samana päivänä conittaa, mutta mikäpäs siinä jos joku tykkää)

Lauantaina laitoinkin sitten Mimiconista tutuksi tulleen Koenma cossin päälle. Se onkin tällä hetkellä lemppariasuni sillä se on mukava päällä ja myös imartelee muotojani mukavasti (lue: en näytä läskiltä eikä tissit tursota) ja Koenma nyt on vain niin hauska hahmo että siinä roolissa kyllä viihtyy. : D

l%C3%A4ht%C3%B6hommaa-normal.jpg

Lähtotunnelmaa hotellilla

Lauantai alkoi Hunter x Hunter luennolla joka olikin mielestäni todella kiva! Aika kuitenkin loppui kesken joten luento jäi hieman kesken eikä oikein päästy kunnolla analysoimaan sarjaa, mutta ehkä jatkossa näemme lisää HxH luentoja ja paneeleja. :) 

kurapikarage-normal.jpg

Konskun Kurapika figma joka oli mukana luennolla, tosin ei tällaisessa asennossa

Luennon jälkeen käytiin sitten kiertelemässä myyntipöydät ja taidekuja. Tälläkertaa mukaani ei tarttunut muuta kuin 3 pokkaria Yu-Gi-Oh! mangaa, jota miun on ollut tarkoitus hankkia lisää jo iät ja ajat ja vihdoin sain aikaan selailla että mihinkäs olinkaan jäänyt ja mitä numeroita miulta puuttuu. Ostin myös uusimman WEED pokkarin ja siihen myyntipöytäsalin ostokset sitten jäivätkin. Olen ylpeä itsestäni. Taidekujaltakaan en tälläkertaa ostanut niin paljoa tavaraa kuin yleensä, tosin sunnuntaina kävi aikamoinen villiintyminen.

ostokset-normal.jpg

Käytiin myös laulamassa karaokea (ensimmäinen kerta ikinä!!) ja tietysti kappaleiksi valikoitui HxH biisejä. Oli kyllä sen verran mukavaa, että pakko ottaa muissa coneissa uusiksi! Katselin jo Animeconin biisilistaa ja heti oli pari kappaletta jotka haluisin käydä luikauttamassa. Lauantain ohjelmaan kuului myös Cosplay kisa, jossa oli jälleen kerran upeita pukuja ja hienoja esityksiä. Hallcosplay oli myös aivan mahtava ja uusi tuttavani Punumi pääsi myös mukaan Haru (Kissojen Valtakunta) cossillaan! Punumi pääsi myös toiselle sijalle, josta olin ja olen edelleen hirmu iloinen! Asu oli kyllä todella upea ja taitavasti tehty. 

Kamerani oli lauantai päivän Azugin hallussa ja koska emme liikkuneet porukassa kovin paljoa, en saanut ihan kaikista haluamistani cosseista kuvia. Azugi kuitenkin sai napattua muutamia kivoja kuvia ja pidettiin myös pienoinen photoshoot Koenmalle. Heitänpä tähän jälleen muutaman kuvan, koska ne olivat mielestäni todella upeita, kiitos niistä kuuluu Azugille!

lfdkj-normal.jpg

ksdjfs-normal.jpg

fjgkedr-normal.jpgdkfjged-normal.jpg

callmecute-normal.jpg

Olisin tietysti voinut myös silittää asuni niin se ei näyttäisi niin nuhjuiselta...

Loppupäivä lauantaista meni lähinnä hengaamiseen (tsot tsot, eihän Desuconissa niin saa tehdä!!) ja yleiseen kiertelyyn. Myyntipöytäsalissa oli myös mahdollisuus pelata JoJo peliä joka meiltä jäi pelaamatta perjantaina, mutta koska salissa oli hirveä tungos ja koska emme liikkuneet paljoa yhdessä, pelaaminen jäi jälleen sivusuun. 

Sunnuntaina laitoinkin sitten hetken mielijohteesta päälleni Takamuran. Knuckleen tilaamani musta peruukki sai siis sittenkin itselleen pompadour kampauksen ja täytyy sanoa, että siitä tuli aika hieno. Alan kehittyä peruukkien teossa ja olen siitä iloinen. :>

Sunnuntain ohjelmassa oli mm. Space Dandy luento joka oli hyvä ja avartava. Nyt odotan entistä innokkaampana seuraavaa kautta! Käytiin myös katsomassa Cosplayesityskilpailu ja täytyy sanoa että ensimmäisen esityksen jälkeen oli vaikea pistää paremmaksi!! Täytyy tämä upeus jakaa tännekin että varmasti kaikki näkevät sen. (linkkinä koska vuodatus ei näköjään nykyisin tue youtube videoiden upotusta)

Kisassa oli kyllä muitakin hyviä esityksiä, esim. humaltuneen Rock Leen seikkailut ja eeppiset led-valo-nunchakut olivat kyllä aivan loistavia. 

Muita ohjelmia en sunnuntaina sitten käynytkään katsomassa ja loppupäivä meni jälleen siihen pahaiseen hengailuun. Päästiin kuitenkin pelaamaan vihdoin ja viimein kaipaamaamme JoJo -peliä!

jojoooo-normal.jpg

Minä tietysti pelasin lemppahahmoillani Polnareffillä ja Okuyasulla. (hävisin tosin 3 kertaa ja voitin yhden - sekin tuurilla) 

Otin myös itsekin muutaman kuvan cosseista koska kamerani palautui takaisin omistajalleen mutta haasteeksi kuvien ottamiselle muodostui pompadourini joka oli hieman tiellä. :'D Onnistuin silti saamaan muutaman kuvan ja niitä pääsee katsomaan täältä! Siinä siis koko viikonlopulla napsitut cossikuvat. Monia muitakin mahtavia cosseja oli paikanpäällä, joista en kuitenkaan saanut kuvaa (kuten HxH ryhmä!! ja suurempi ryhmä Atlantiksesta). Olin kuitenkin jälleen positiivisesti yllättynyt cossaajien tasosta, täytyy sanoa että suomessa harvemmin näkee huonoja cosseja. :)

Tähän loppuun vielä pari kuvaa Takamurasta jotka Punumi otti

fdkjg-normal.jpg

lertrur-normal.jpg

Se oli sitten siinä! Seuraavaksi olisikin Kawacon jonne lauantaille taidekujailemaan Hantin kanssa ja sunnuntaina Narskailua w/ Hant & Miru~ 

See ya! o/