Jaahas, kaikenlaista on tapahtunut mutta en ole oikein saanut aikaan kirjoittaa niistä blogiin. Korjataan nyt vääryys, tässäpä kuulumisia!

Kävin pyörähtämässä Helsingissä 14.-16. menevää kuuta Taidekuja -tapahtumassa, jossa olin myymässä tuotoksiani. Tapahtuma oli sunnuntaina mutta menin jo perjantaina palloilemaan Hantin luokse. Perjantain bussiseikkailuista ei sen enempää, kuin että onnistuin sekoilemaan pahemman kerran väsyneenä enkä tiennyt missä jäädä pois, joten meni hieman säätämiseksi. Onneksi Hant ja Miru olivat vastassa ja mentiin yhdessä Hantin luokse nukkumaan. 
Lauantaina mentiin päivällä keskustaan tekemään ostoksia ja hengailemaan. (Ei ollut tarkoitus ostaa mitään mutta köyhdyin muutaman tunnin aikana yli 100€ josta osasyyllinen oli Morticiasta ostettu paita. No merkki olikin tunnettu joten se sitten myös maksaa.. silti 90€ paidasta on aika suolainen hinta, en tiedä miksi tein sen) Lauantai oli todella kiva päivä! Illemmalla katsottiin Hantin kanssa kämpillä Narutoa ja miulla oli niin hauskaa. :) 
Sunnuntai aamuna noustiin sitten aikaisin ylös ja suunnattiin Glorialle. Minulla oli pöytä Konskun kanssa ja päivä meni mukavasti hengaillen ja jutellen niitä näitä. Myyntiä ei varsinaisesti kovin paljoa ollut, enkä saanut matkakulujakaan katettua, mutta kaippa se silti oli ihan kiva reissu vaikka köyhdyin rikastumisen sijaan. :'D 

paita.jpg

Miru otti minusta kuvan kun sovitin paitaa, jonka sitten ostin ja lompakkoni kuivui kasaan.

No mitä muuta. Oon saanu taas unirytmini ihan täydellisen sekaisin, kiitos Katen, jonka kanssa tulee juteltua yömyöhään koska aikavyöhykkeet. Joten olen hieman väsynyt aina työpäivinä ja liikun töissä kuin zombie. :'DD Tulee hommat silti hoidettua ja kahvin voimalla mennään..! Ja joo, olen tosiaan oppinut töissä juomaan kahvia osittain puolivahingossa, haha. Onneksi se rajoittuu yhteen pieneen kupilliseen, mutta olen huomannut että jos kuppi jää saamatta niin kyllä muuten väsyttää. Haha.. Ja jos käyn vanhempien luona niin siellä tulee aina kupillinen juotua. Mutta takaisin aiheeseen yöllä viestittely.

omgkate.jpg

Viimeöinen reaktioni Katen skypeviestiin oli ehkä vammaisin ikinä, mutta näin tapahtui. Ei ollut tarkoitus ihastua kehenkään ulkomaalaiseen ja päätin itsekseni joskus kesällä etten enää halua kaukosuhteita mutta tässä sitä nyt sitten ollaan. Tuntuu hassulta että seurustelisin jonkun kanssa kuka asuu Amerikassa, varsinkin kun ei olla nähty toisiamme, mutta minkäs sitä tunteilleen mahtaa. ;~; Että sellaista. Se ois sitten maaliskuun lopussa matka jenkkeihin ja mennään yhdessä Anime Boston tapahtumaan josta olen ollut innoissani jo hyvän aikaa. 

Ja joo, menen huomenna Lappeenrantaan katsomaan itelleni uusia silmälaseja! Entiset meni rikki keväällä cossia sovittaessa ja olen käyttänyt vanhoja laseja siitä asti.. :'> Alkaa jo olla inhottavaa kun ei näe kunnolla näitten lasien kanssa ja sain SpecSaversilta kirjeen jossa oli -50% alennus laseista joten pitäähän se käyttää! Ja äiti lupasi lasit miulle joululahjaksi. 8) 

Ottakaa vielä kuva Möröstä koska se oli niin söpösti nukkumassa yhtenä päivänä lattialle tippuneen viltin päällä~

m%C3%B6rk%C3%B6l%C3%A4inen.jpg