Hei! Olenpas ollut epäaktiivinen blogin kanssa.. täytyy myös tunnustaa että unohdin hetkeksi oman blogini URLin kun ajattelin tehdä päivitystä. Syynä pitkään hiljaiselooni on ollut lähinnä se, että olen yrittänyt rajoittaa koneella oloa ja tietokone onkin pysynyt hyvin kiinni muutaman kuukauden ajan. 

Mutta muita kuulumisia! Olin tuossa kuun vaihteessa matkustelemassa Atlantin toisella puolen, Bostonissa. Pääsyynä oli tietysti tyttöystävän luona hämyily sekä Anime Boston. Lähdin matkaan 1.4. Helsingistä enkä saanut nukuttua koko edellisenä yönä joten olin hieman väsynyt. :'D 

Matka alkoi hektisesti kun äiti lähti viemään minua Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Pysähdyttiin luottopaikassamme Pukaron Paronissa, jossa äiti huomasi jättäneensä rahapussin kotiin. : D Asiahan ei olisi ollut niin jäätävä ellei kaikki miun valmiiksi vaihdetut dollarit olisi olleet juurikin äitin rahapussissa. No onni onnettomuudessa äitin pankkikortti oli jostain syystä laukun pohjalla ja saatiin nostettua miun matkarahat. 

pullaa.jpg

Helsinki-Vantaalla oli sitten mukavasti aikaa rahanvaihdonkin jälkeen joten hörppästiin vielä kahvit naamaan ennenkuin menin turvatarkastukseen. Se meni täällä Suomen päässä nopeasti ja pääsin odottelemaan lentoani Pariisiin josta jatkolentoni Bostoniin lähti. Tässä välissä voisin mainita, etten ollut tätä ennen matkustanut yksin lentokoneessa, joten jännitysprosentti oli over 9000. 

ranska.jpg

Pariisissa miun piti vaihtaa terminaalia ja se sujui sujuvasti kentän sisäisellä bussilla, johon hyppäsin pienen seikkailun jälkeen ja onnistuin jopa jäämään oikeassa paikassa pois. Tältä näytti terminaalissa josta lentoni Bostoniin lähti, aika siisti paikka! Tosin tuli siinä vähän sekoiltua kun en älynnyt ensin että portti oli vaihtunut viivästyksen takia, mutta onneksi mukava lentokentän työntekijä tuli kysymään oliko täällä Bostoniin menijöitä ja että se lähtee toiselta portilta. :'D Joten kyllä, lento myöhästyi noin tunnilla. 
Koneessa piti täyttää lappuset joissa kyseltiin onko minulla mukanani mitään erikoisia asioita kuten siemeniä, eläimiä tms. Ja kysyttiin siinä vielä tavaroideni arvoa. Viereeni majoittui 7 tunnin lennon ajaksi (luultavasti) amerikkalainen mies joka mielellään jutusteli miun kanssa niitä näitä, onneksi olin varautunut siihen että tuntemattomatkin saattaa jutustella. Mutta se oli kyllä hauskaa ja lieventi jännitystä. Kävi ilmi että mies tiesi joitakin asioita suomesta, kuten sen että talvella on pimeää ja kesällä valoisaa. : D Ja tuli hän myös kysyneeksi että onko suomalaisilla joka kodissa sauna. Vastasin että on. (koska kyllä se nyt melkein pitää paikkaansa) 
Koneessa katsoin elokuvia ja kuuntelin musiikkia, yritin myös hieman piirtää mutta ei siitä oikein meinannut tulla mitään. Ruoka koneessa oli yllättävän hyvää ja olin kyllä mielissäni kun sain ruokaa, olin ollut nälkäinen jo jonkin aikaa vaikka Ranskan lentoasemalla söinkin kolmioleipää, joka sekin oli hieno kulinaristinen kokemus. Ei mitään perusmössöä niinkuin täällä meillä. :'>
Perille päästessä piti vielä mennä tullivirkailijan tarkastuksen läpi, joka oli oma seikkailunsa. Ensin piti jonottaa pääsyä automaatille, jossa piti vielä kertaalleen näpytellä onko minulla mukanani jotain ihme kamaa ja muita asioita joita en muista, kone otti myös sormenjäljet ja kuvan. (jossa näytin aivan jäätävältä, olinhan ollut ylhäällä jo 24 tuntia) Sen jälkeen jonotettiin pääsyä tullivirkailijan pakeille, virkailija tarkisti lappusen jonka edellinen masiina oli tulostanut, kyseli muutamia kysymyksiä (kuten olenko ensimmäistä kertaa Amerikassa, mikä matkani tarkoitus on, mitä teen töikseni ja mistä sain rahaa matkustaa kerta olen työtön :'DD pieni hikikarpalo saattoi nousta otsalle siinä kohtaa) sen jälkeen virkailija otti uudelleen sormenjäljet ja kuvan, merkkasi masiinasta printattuun lappuseen jonkin merkin ja pääsin jatkamaan matkaa kohti matkalaukkuani. 
Matkalaukun löytämisen jälkeen miun piti vielä kerran jonottaa jotta pääsin antamaan merkatun lappusen vielä kolmannelle osapuolelle ennenkuin pääsin laukkuineni ulos terminaalista. Tähän sirkukseen meni noin tunti, sillä porukkaa oli tavattomasti. Lennon piti olla perillä kuuden jälkeen illalla, mutta pääsin ulos lentokenttäelämästä vasta noin puoli yhdeksän aikoihin lennon viivästymisen sekä tullihärdellin takia. Voitte kuvitella kuinka väsynyt olin. Olin silti iloinen nähdessäni Katen joka oli sitkeästi odotellut minua terminaalilla. <3 Hurautettiin hotelliin taksilla jossa Kate tilasi meille pitsat. 

pizzaaaaahhhh.jpg

Oli muuten suolaista. Mutta hyvää. Nukahdin myös melkein heti pitsan syötyäni. :'D Olin varmaan tosi hyvää seuraa. 

No seuraavana päivänä lähdettiin kävelemään ja etsimään kauppaa, sillä aamupala hotellilla oli sen verran vaivainen ettei sitä kehdannut syödä. Ei löydetty etsimäämme, mutta aasialainen supermarketti kyllä, josta ostettiin sitten roppakaupalla pockyja ja muuta weeaboo roskaa. Käytiin myös syömässä Burger Kingissä ja sain todistaa amerikkalaista juomakulttuuria, purilainen oli normaalin kokoinen mutta limu olikin sitten sitä kokoa mitä meillä saa sillä ekstra eurolla hesessä. XD Mutta en valita, olin janoinen sillä torstaina paistoi aurinko. 

push.jpg

Perjantaina alkoikin jo con ja mentiin pääkallopaikalle pällistelemään miltä siellä näytti. Paikanpäällä piti myös netistä tulostettua RQ koodia vasten hommata pääsylippu. Se sujui mukavan nopeasti eikä siinä ollut mitään ongelmaa. Tämän jälkeen päästiin katselemaan paikkoja ja con alue sijoittui ison kauppakeskuksen sisällä olevaan isoon hotelliin jossa oli suuria tiloja taidekujalle sekä myyntisalille, isoja luentosaleja ja paljon hengaustilaa. Laukut tutkittiin joka kerta kun mentiin sisälle ja se sujui myöskin suhteellisen nopsaan. 

figuja.jpg

Löysin husbandoni vitriinistä.

Myyntisali oli jaettu kahteen todella suureen osaan, jotka oli luonnollisesti täynnä kaikkea turhaa anime-/fandomkrääsää. Muistellaan vaikkapa Desuconin myyntipöytäsalia, kertokaa se tila kolmella ja saatte yhden salin tilavuuden. Eli joo, tavaraa riitti. : D Siellä myytiin myös peruukkeja ja paitoja. Ostin yhden paidan koska olen heikko, mutta DO YOU EVEN POSE paita JoJo hahmojen silhueteilla oli aivan liian hyvä. :'D 

jojofigui.jpg

Taidekuja oli myös todella, todella suuri. Se taisi olla samaa kokoluokkaa yhden myyntipöytäsalin kanssa, mutta taidekujalle oli varattu vain yksi tila. Taso oli älyttömän kovaa ja tuotteita oli paljon erilaisia. Taso näkyi kyllä myös sitten hinnassa ja harmitti etten oikein kehdannut ostaa taidekujalta niin paljon juttuja kuin olisin halunnut. 

taidekuja.jpg

Tämä oli vain yksi neljäsosa koko taidekujasta. 

Lauantaina laitoin sitten päälleni cossin, jonka peruukki oli kokenut hieman kovia kuljetuksessa, sillä olin hölmö ja stailasin sitä jo kotona vaikka ei pitänyt. :'> Mutta sain sen jotenkuten toimimaan, vaikka edelleen harmittaa että se olisi voinut olla parempikin

polpol.jpg

Hotellilla otettu kuva Polnareff cossistani. En oikein koskaan tiedä mitä miun pitäisi suullani tehdä kun se näyttää aina niin tyhmältä--
Sain kyllä paljon positiivista palautetta cossistani ja kaikki tuntuivat olevan enemmän kuin innoissaan siitä, että joku cossasi kyseistä hahmoa. Ihmiset myös kehuivat peruukkiani randomilla vaikkeivat tienneet mitään koko sarjasta ja toiset heitti yläfemmoja koska Polnareff ja jotkut halusivat jopa yhteisselfieitä tavan kuvien lisäksi. Tuli kyllä aikamoinen itseluottamusboosti mokomasta. :) JoJo cossaajia conissa riitti mukavasti ja olin yllättynyt että näin niinkin monta. Tosin suurin osa taisi olla DIOja ja Josepheja.

poset.jpg

Kattokaa kaikkia noita banaaneja.

poset2.jpg

Kuten näkyy. Nämä on otettu yhteisestä shootista JoJo luennon jälkeen johon kaikki JJBA cossaajat kutsuttiin mukaan. Myös pt 3 Jotaro oli hyvin suosittu hahmo cossattavaksi. Kate otti nämä kuvat ja koska hän on hieman lyhyt näissä näkyy muiden kameroita ja kännyköitä.. x) 

wryyyyy.jpg

WRYYYYY

nose.jpg

Voisin selittää mutta en selitä. Muutakuin että törmäsin Hol Horseen. Ja.. no.. sarjaa seuranneet tietää. 

diooo.jpg

Perjantaina törmäsin yksittäiseen DIOon..

speedy.jpg

..ja Speedwagoniin. :3c

Sitten joitakin Hunter x Hunter cosseja joista otin kuvia:

hunuja.jpg

killuaalluka.jpg

uvoooooo.jpg

UVO ! ! ! JA NIIN SÖPÖKIN VIELÄ! Törmäsin ihan sattumalta kun oltiin menossa syömään ja huomasin ensin peruukin, sitten katsoin vaatetusta ja oli pakko mennä kysymään että hei et sattuis olee.. XD Ja olihan se, oli muuten älyn mukava ihminen ja niin söpö en kestä elämää. (ja kattokaa tota peruukkia ihan mahtava A++ 10/10) 

Sunnuntaina en enää jaksanut cossata (ja peruukkini kuoli taas) joten tallailtiin vain ympäriinsä ja katseltiin paikkoja. Mitään erikoista ei tapahtunut.

Seuraavalla viikolla käytiin sateen ja kylmän tuulen uhmaamina kunnon kaupassa ja ostettiin mässyä ja mentiin äkkiä takaisin hotellille katsomaan piirrettyjä telkkarista. : D Ihastuttiin molemmat ihan liikaa Uncle Grandpa nimiseen piirrettyyn, joka on aika lähelle samanlaista derppihuumoria kuin Paavo Pesusieni. Joten sitä tuli vahdattua sekä myös hieman Bob's Burgersia. 

Tiistaina käytiin Bostonin isossa akvaariossa, jossa oli kaikenlaisia trooppisia ja ei niin trooppisia kaloja ja muita mereneläviä. Siellä oli myös pingviinejä! 

pingujaa.jpg

pinguja.jpg

pingu.jpg

tankki.jpg

kilppariii.jpg

En tiennyt että merikilpikonnat on oikeasti niin isoja.. Mutta oli hauskaa nähdä niitä. :> Isomman (ja luultavasti myös vanhemman) nimi oli Myrtle. 

kihnutus.jpg

Kaamee kutka! Siellä oli myös hylkeitä ja merileijonia~ 

Seuraavasta ei ole kuvia koska olin liian nörtti ja innoissani että olisin tajunnut ottaa kuvaa, mutta akvaariossa oli myös pari matalaa tankkia joissa sai silittää mereneläviä. Ensimmäisessä tankissa oli meritähtiä ja merimakkaroita joita sai kosketella. Merimakkara tuntui ihan suolakurkulle ja meritähti oli kummallisen tuntuinen kaikkine muhkuroineen. Toisessa altaassa oli rauskuja ja pieniä haita! Rauskut oli kuin pieniä kissoja tai koiria jotka uiskenteli älyttömän kovaa vauhtia ympäri allasta. Jotkut rauskuista tuli kissan tavoin mielellään silitettäviksi ja oikein puskivat itsensä käden ulottuville~ Hupsut~ Pienet rauskut oli pehmeitä ja hiukan limaisia mutta isommat jotka meni pohjaa myöten oli karheampia. Kohdalleni osui myös kerran yksi isoimmista haista ja silitin sitä aina kuononpäästä pyrstöevään saakka ja ilmeeni taisi olla hieman liian onnellinen kun Kate kävi nauramaan miulle. :'D Olin ekstaasissa, pääsin silittämään haita. Miettikää. Ei haitannut vaikka hihani hieman kastuikin.

Keskiviikkona käytiin suuressa taidemuseossa jossa olisi voinut viettää kokonaisen viikon. 

museo.jpg

Museossa oli juuri menossa Hokusain näyttely ja tottakai me weeaboot mentiin sinne heti ensimmäisenä. : D Tässä joitakin lemppareitani.

aalto.jpg

kalat.jpg

samurai.jpg

yookai.jpg

Olen edelleen yllättynyt että siellä sai kuvata (ilman salamaa) teoksia ja tunsin oloni hieman typeräksi kun kuvailin niitä mutta pakko oli, haha. 

Museossa oli myös erikseen pysyville näyttelyille omat tilansa, kuten eurooppalainen taide, amerikkalainen taide, aasia, antiikin kreikka, egypti yms. yms. Kaikkia ei keretty tosiaan nähdä kun museo oli niin laaja, mutta käytiin katsomassa Japanilaisia paperileluja ja lapsille tarkoitettuja juttuja vuodelta ?.

turritaulu.jpg

Japanilaiset on näemmä olleet turreja jo vuodesta kivi ja keppi.

monet.jpg

Kävin myös katsomassa Monetin töitä ihan vaan koska.

kirja.jpg

Hieno litografiapiirros. Otin tämän kuvan lähinnä Niksua varten. : D

marimekko.jpg

Gift shopissa oli yllättäen Marimekkoa.

k%C3%A4%C3%A4k%C3%A4le.jpg

Ulkona oli jokin kääkäle, en mennyt tarkemmin tutkimaan mutta hieno se oli silti. :)

hanhet.jpg

Lähtiessä pihalla oli myös paljon kanadanhanhia eikä ne arastelleet yhtään. :0 

Torstaina olikin sitten jo tiedossa lähtö ja kävin vielä ennen koneen lähtöä ostamassa viimeisetkin postikortit ja tuliaiset. Olen huono ostamaan tuliaisia ellei jokin asia pistä erikseen silmään. Mutta tärkeimmät tuli hommattua ja kortitkin kirjoitettua ja lähetettyä. :) Mentiin Katen kanssa yhdessä lentoasemalle joka olikin melkein pelkästään jonottamista, taas kerran. Jouduin hyvästelemään Katen ennen turvatarkastusta ja päästin sitten jonossa takanani olleita menemään edeltä kun jäin halaamaan Katea. Raukkaa kävi itkettämään kun jouduin lähtemään, hyvä etten itekin alkanu pillittää siinä kun toinen oli niin sulonen. :'D Voi Kate. <3
Turvatarkastus oli jännä, kengätkin piti ottaa pois ja pääsin kokovartaloskanneriin, se oli hauska vaikken alkuun tajunnut että miun piti nostaa kädet ylös ja turvatarkastaja sitten tuli sanomaan että "kädet ylös >:0" melkein kävi naurattamaan mutta onneksi olin sen verran hämmentynyt kaikesta etten tajunnut nauraa. Skannerin jälkeen vielä yksi ihminen tunnusteli että onko miulla mitään ja tämän jälkeen pääsin etsimään oikeaa porttia. Ja jälleen jumalatonta jonotusta kunnes pääsin koneeseen. Koneeseen päästyäni katsoin taas leffoja ja kuuntelin musiikkia. Nukuinkin jonkin aikaa kunnes heräsin siihen että ruoka saapui, sopivasti. :'D Jälleen kerran ruoka oli maittavaa. Olen edelleen hämmentynyt moisesta.

hollanti.jpg

Lentokone laskeutui tälläkertaa sumuiseen Amsterdamiin jossa jouduin menemään uuden turvatarkastuksen läpi. Löysin oikean portin jatkolennolleni Helsinkiin joka olikin kaksi tuntia myöhässä. Kävin ajankuluksi vessassa ja jouduin pitämään jonossa edellä olleelle tytölle kopin ovea kiinni kun se ei mennyt lukkoon. Olipahan kokemus tuokin, pitää ovea kiinni ventovieraalle. : D En voinut jättää toista pulaankaan. Sitten yritin korjata lukkoa mutta sain sen vain entistä enemmän rikki.. ups. Itse lento kuitenkin sujui hienosti ja torkahdin jälleen koneessa vain herätäkseni jälleen välipalalle jota tarjoiltiin niinkin lyhyellä matkalla. 

Äiti oli minua vastassa terminaalissa josta lähdettiin sitten ajamaan kohti kotia. Matka meni mukavasti ja lörpöttelin väsymystilastani huolimatta melko kiivaasti matkastani. Kotona jaksoin valvoa juuri ja juuri kymmeneen jonka jälkeen kuukahdin sänkyyn ja nukuin kahteentoista asti (koska äiti tuli herättämään, olin porukoilla yötä koska en jaksanut ajaa enää kotiin) 

Loppujenlopuksi todella kiva reissu ja menen kyllä uudestaankin kunhan vain käärin rahaa taas jostakin. :'D Tässä vielä pari kuvaa reissusta

pulu.jpg

Valkoinen pulu

kartta.jpg

Metrolinjat on hieman mutkikkaampia kuin meillä Helsingissä mutta ei ne nyt mitään turhan monimutkasia olleet. Katella hyvä ilme. :'3

4minuuttia.jpg

Neljä minuuttia!

steiss%C3%B6ni.jpg

Liikuttiin siis tosiaan metrolla ja bussilla ja vaihdettiin Orange Linen ja Green Linen välillä metroja.

dds.jpg

Asemalla josta vaihdettiin bussiin oli pieni Dunkin' Donuts josta ostettiin aamukahvit ja donitsit

kahveeta.jpg

Ja tämä oli pieni kahvi

nom.jpg

Mmmm, donitsi/pulla/hommeli, oli hyvää~

Enpä nyt muuta osaa kertoa! Täsmäkysymyksiä voi heittää jos jotain kysyttävää heräsi, yritän vastata tietojeni mukaan.