20. What do you collect?

Minähän olen aivan järkyttävä materialisti ja keräilen vähän kaikkea tavaraa ihan liikaa tiedostamattani.. Mutta onhan noita tiettyjä asioita joita kerään tietoisestikin.

Esimerkiksi elokuvat/DVD:t

leffat-normal.jpg

Saako tuosta kuvaräpellyksestä edes mitään selvää.. haha. : D Mutta siinä niitä olisi. Enemmänkin on ollut mutta osan olen myynyt pois koska rahan tarve ja muutoinkin jotkut huonot elokuvat ovat vain vieneet tilaa joten antikvariaattiin vaan. : D Miun harrastuskin on jollain tapaa vain leffojen ostaminen, katsominen ja eteenpäin kierrättäminen. Kauppojen alennuksista tulee hankittua tosi useasti elokuvia ja onhan miulla tuolla suuri määrä katsomattomiakin leffoja, mikä vähän hävettää kun aikaa olisi vaikka miten paljon mutta en saa koskaan aikaiseksi katsella niitä..

Toinen asia jota keräilen, on pehmolelut

pehmoi-normal.jpg

Vähän epäselvä kuva mutta saahan tuosta kai jotain selkoa että niitä on. Eipä noita paljoa ole (ei tuossa tosin kaikki olekaan) enkä oikeastaan noudata mitään tiettyä kaavaa pehmoissa, kuten esimerkiksi jos vaikka keräilisin pelkästään kissapehmoja. Pokémoneja on tullut erinäisistä coneista hankittua näemmä useampiakin. : D Iso Sonic nurkassa on siskon hankkima "tuparilahja" minulle. 

Sitten kerään vielä mangaa ja muita sarjakuvia sekä näiden oheistuotteita ynnämuuta tilpehööriä

mangaa-normal.jpg

Kuten esimerkiksi figuja, joita minulla on vielä aika vähänlaisesti koska niiden keräily on vasta niin uusi harrastus. :) Mangaa minulla on vielä enemmänkin mutta kaikki eivät mahtuneet hyllyyn (koska figuille piti jättää yksi aukko enkä raaski laittaa sarjiskia tuonne alimpaan hyllykköön, haha) eikä kaikki edes ole täällä omassa asunnossani, vaan serkulla lainassa ties monettako vuotta. :'D Inujaskat sun muut on siis jääneet muualle ja ne ruotsinkieliset One Piecet.. haha. 

Keräilen myös Spider-Man sarjiksia ja niitäkin miulla on vinot pinot ja tilaan tälläkin hetkellä kotiin Hämistä mikä on ollut todella mukavaa luettavaa. (niistä vaan en jaksanut ottaa kuvaa koska olisi ollut turhan työlästä kaivaa nuo kaikki lehdet esille) Kaikenlaiset Hämis krääsätkin ovat löytäneet tiensä luokseni, kuten lukemattomat Hämis magneetit, tarrat, lakanat, viltti, random Hämähäkkimiehen pään muotoinen tyyny, saippuakuplapyssy.... kaikennäköistä löytyy. :'D Eli jos ette tiedä mitä hankkia minulle joululahjaksi, mikä tahansa Hämis aiheinen kelpaa. :---D