21. What's your biggest fear?

Pieniä pelkoja on moniakin, kuten esimerkiksi hämähäkit, korkeat ja ahtaat paikat, mutta suurin pelko taitaa silti olla kivuliaan kuoleman pelko.

En kyllä tiedä onko tuo edes mikään oikea termi. :'D Mutta siis pelkään että kuolen todella kivuliaasti ja hitaasti, tai että tunnen kuinka esimerkiksi vaikka murskaannun jonkin esineen alle tai vastaavaa. Typerä pelko mutta toisinaan mietin vaikkapa autolla ajaessa että mitä jos vaikka törmäänkin hirveen tai toiseen autoon, kuinka pahaa jälkeä se tekisi ja kuinka paljon se sattuisi. Joskus myös ajattelen kävellessäni siltojen alta, että mitä jos tuokin tuosta sortuu miun päälle ja jään puristuksiin. Kaipa nämäkin on jotain peruja ahtaan paikan kammosta, minua ahdistaa suunnattomasti jos joissakin elokuvissa mennään ahtaisiin tiloihin ja sitten jäädään sinne jumiin. Tai vielä enemmän jos sukeltajaryhmä sukeltaa ahtaissa vedenalaisissa luolissa, hyi kamala en pysty katsomaan sellaisia, nyt jo tuli kamala ahdistuneisuuden tunne kun ajattelenkin asiaa.. :'D 

Vähän tyhmempi pelon aihe on myös zombie invaasio. Tiedän että se on hyvin epätodennäiköinen tapahtuma, mutta pelkään tätä silti aivan suunnattomasti, koska siihenkin liittyy kivuliaan kuoleman pelko - esim. elävältä syöminen. 

Liikaa kauhuleffoja??