23. Do you have a hobby?

Nnnno periaatteessa joo periaatteessa ei.. : D 

No ehkäpä piirtelyn voi luokitella harrastukseksi. Tosin harmittaa edelleen että se on jäänyt pois päivittäisestä hauskanpidosta ja olen oikeastaan vihainen itselleni kun olen niin saamaton enkä enää jaksa piirtää. :(

Muita harrastuksia on kai leffojen katsominen, teen sitä sen verran että kyllä senkin kai voi laskea harrastukseksi. : D Samaten myös sarjisten lukeminen, lähinnä Marvel lehtien lukeminen tuntuu enemmän harrastukselta kuin satunnaisten manga pokkareiden lukeminen, en tiedä. Hyviä Marvel sarjiksia on hankala löytää joten kaipa niidenkin metsästys on jonkinlaista harrastusta.

Cosplay on kai myös yksi harrastuksistani, vaikka olenkin siinä todella surkea ja ruumiinmuotoni sekä kasvonpiirteeni ovat niin masentavan rumat että toisinaan vaan pilaan koko hahmon, mutta on se silti ihan hauskaa puuhaa. : D En osaa laskea tätä vielä omaksi harrastuksekseni koska olen tehnyt tätä vasta.. mitä, 3 vuottako? Ja olen tosi n00b ja sensellaista.. mutta kyllä siihenkin menee aikaa ja rahaa, joten, why not.