7. What's your dream job?

Nokun minä en tiiä

Haluisin vaan olla multimiljonääri ja olla tekemättä mitään. :'DD Haha. No mutta jos mietitään tarkemmin niin olisin halunnut vielä hetki sitten olla sarjakuvapiirtäjä, mutta koska olen niin fail ja koska sillä ei pysty elättämään itseään suomessa, olen vähän jo tottunut ajatukseen, jossa en edes haaveile moisesta. Muutenkin tällä hetkellä väsyttää kaikki taiteen tekeminen mikä harmittaa ihan hirveesti.

Toinen mikä oli haavelistallani hetki sitten oli pelien hahmosuunnittelija/kuvittaja/tms. Se olisi ollut hauskaa, tykkään suunnitella erilaisia hahmoja, mutta koska edelleen olen aika failure, niin tämäkin unelma murskaantui. : D

Haluisin myös olla poliitikko. Puhuisin päivät pitkät paskaa eduskunnassa ja torkkuisin torkkupeiton alla ja saisin rutkasti massia siitä. Olisi aika hienoa, jopa mie suoriutuisin sellaisesta. Hahaha. Mitenniin muka olen menettänyt uskoni suomen politiikkoihin?

Tällä hetkellä kuitenkin kiinnostaa röntgenhoitajan ammatti. Äiti siitä miulle vihjaisi, että niistä olisi nyt hieman pulaa ja mielenkiinto heräsi, että mitä kaikkea se röntgenhoitaja oikein tekee. Ammatin tehtävät olikin aika laajat ja yllätyin siitä mitä kaikkea röntgenhoitaja tekee ja mitä siihen vaaditaan. Ja miusta tuntuu että pystyisin siihen, osaan näpertää teknisten laitteiden kanssa, miulla on mielenkiintoa erinäisiin lääketieteellisiin aiheisiin, osaan käyttäytyä ihmisten kanssa suht ookoosti ja miulla on omasta mielestäni ainakin suhteellisen hyvä hahmotuskyky, mitä tulee esim. magneetti- ja ultraäänikuvien tajuamiseen. Röntgenhoitajaksi voisi opiskella Kuopiossa, mikä olisi kivaa sillä sillä suunnalla asuu kavereitakin tosi paljon. (tosin harmittaa että sitten Hantin luo olisi niin pitkä matka..)