Kyllä, halusin kirjoitella tänne myös cossien tekemisestä koska nekin ovat nykyisin harrastukseni jonka parissa vietän aikaa. Erottelen cossi- ja sarjispäivitykset tageilla joten niitä voi sitten seurailla mielensä mukaan miten haluaa. :)

Mutta joo, itse aiheeseen sekavan selittelyn jälkeen. 
Olen tosiaan väkertänyt viime päivät Shingeki No Kyojin cossiin takkia, joka on yllätyksekseni ollut suhteellisen helppoa ja mukavaa hommaa, siitäkin huolimatta että teen moista ensimmäistä kertaa elämässäni. Joo, olen tähän asti saanut apua äitiltä taikka sitten ostanut valmiita vaatteita niitä muokkaillen joten tämä oli oikeastaan ensimmäinen kerta kun teen kunnollista cossi vaatetta ihan itse alusta loppuun. 

photo e3ae33b499db29e2d921aea6b84f7257_zpsb3443ad1.png

Tältä siis näyttää takki ja hahmo jota cossaan 

Reiner on kyllä ehdottomasti paras ikinä ja koska suomifandom, aion jättää nuo vyöt ja saappaat pois ja menen Yukiconiin korkkarireinona, elikkä pinkit korkkarit jalkaan ja menoksi. Kiitos, Jättiläisii Turpaan. 

No itse takki näyttää tällä hetkellä tältä:

photo fdkgjdl_zps121138c5.jpg photo lfdkjdl_zps21cd9d16.jpg photo dfj_zpsde6f484f.jpg

Onhan se vielä vähän kesken ja kaikkea, mutta olen melko ylpeä itsestäni että onnistuin tekeleessäni noinkin hyvin. Tosin ärsyttää fakta, että pikaliima sitten kuitenkin syövytti kankaaseen jäljet, vaikka kuinka olin testaavinani että josko näin ei kävisi. Jäljet siis näkyy tuossa kauluksessa niskan takana viimeisessä kuvassa, olen vihaisen itselleni koska näin kävi, mutta yritän vielä jollain keinolla saada noita jälkiä pois. Jos en saa, niin kaippa se on tehtävä uusi kaulus, öngh. Miksi sitten liimasin kaulukseen ja mitä?? Koska se lerputti rumasti, niin yritin kikkailla softiksesta tukea. Olisi kai pitänyt ommella se kiinni eikä liimata, mutta kun testasin erilliseen palaseen miltä se näyttää ja siinä ei ollut näkyvissä mitään epäilyttävää niin tokihan sitten käytin sitä pikaliimaa. Note to self: älä ikinä käytä pikaliimaa jos se tulee näkyviin...

No mutta tämä oli Yukiconiin ja ehkä myös Desucon Frostbiteen(tosin ei korkkariversiota vaan tuo mikä kuvassa näkyy + 3D Manuever Gear) ajateltu cossi. Yukiconiin meinasin lauantaille kikkailla päälleni Pokémon X&Y pelien Lysandren:

photo 150px-XY_Lysandre_zps22d24cbd.png

Koska minulta löytyy samanlaiset kengät, kynsikkäät, housut joihin tarvitsee vain ommella punaiset raidat ja koska aion etsiä kirppareilta takin, tämän pitäisi olla hyvin yksinkertainen cossi. Noh.. ei puhuta peruukista vielä mitään, mutta voisin kuvitella että en ihan heti kuole tuon kanssa, vaikka aikaa ei olekaan kovin paljoa.. ahaha haha... hah.. ha.. hmm.

Frostiin olin ajatellut seuraavia:

Perjantaille Gijinka Donatello (Teenage Mutant Ninja Turtles)

photo donnnn_zpsbc1d5fc7.jpg

ja lauantaille Hinahoho (Magi: The Labyrinth of Magic)

photo Hinahoho_anime_zps784d096a.png photo hina_zps607ef284.jpg

sekä sunnuntaina Reiner täydessä varustuksessa. :)

Huh, olipa pitkä postaus! Syytän kuvia sekä selittelyäni, hahah. Mutta että tällaisia postauksia tulee myös jatkossa normi sarjispäivitysten lomassa, ja tagittelen nämä erikseen vielä jos joku haluaa näitä erikseen lueskella. (: